Obilazak radova na podzemnim kontejnerima

U okviru kontinuiranih izdvajanja za podizanje nivoa javne higijene i ujedno zaštite životne sredine, Gradska opština Pantelej uložila je značajna sredstva u nabavku i ugradnju podzemnih kontejnera na urbanom područja opštine.
Trenutno su aktuelni radovi na ugradnji podzemnih kontejnera u ulici Zorana Radisavljevića Čupe i stambenom naselju Ardija iz kontingenta od 23 kontejnera koji su nabavljeni za ovu godinu, u ukupnoj vrednosti od 11 miliona dinara. U toku je i u planu za narednu godinu nabavka još 53 podzemna kontejnera čija se ugradnja predviđa početkom građevinske sezone, s proleća 2020. godine, tako da će, uz donaciju koja se očekuje od JKP Medijana, praktično čitavo urbano područje Opštine Pantelej biti pokriveno ovakvim načinom odlaganja komunalnog i drugog otpada iz domaćinstava.
Tim povodom predsednik Gradske opštine Pantelej, Bratimir Vasiljević i članovi opštinskog rukovodstva obišli su radove na naznačenim lokacijama. U utorak 17.decembra 2019.od 10 časova, u prisustvu medija, predaće kontejnere na upotrebu građanima.