VAŽNO OBAVEŠTENjE

Organizacija „Nađi Raula“ iz Niša i Centar za inovacije „ITKonekt“ iz Beograda ove godine organizuju prvu dodelu nagrada „Svetislav Milić“ - mladima od srca. Nagrada se dodeljuje u šest kategorija i to: nauka i obrazovanje (srednjoškolci, studenti), kultura i umetnost, humanitarni rad i mirna borba za ljudska prava, sport, ali i u dve specijalne kategorije: institucija godine i ličnost godine. Nagrade se dodeljuju učenicima i/ili studentima sa teritorije cele Evrope i mladima uzrasta do 35 godina. Predloge je potrebno poslati na jednom od tri zvanična jezika nagrade: srpskom, engleskom ili švedskom.

Za nagradu „Svetislav Milić“, prema pravilniku Nagrade mogu se predložiti pojedinci i/ili institucije. Predloge mogu poslati pojedinci i/ili institucije. Potrebno je poslati nominacije koje trebaju da sadrže: kratku biografiju kandidata, opis aktivnosti, relevantne dokaze, odnosno linkove ka web stranicama, gde se komisija može detaljnije upoznati sa radom kandidata.

Konkurs za nagradu „Svetislav Milić“ otvoren je od 30.9.2019. do 15.10.2019. Imena dobitnika biće objavljena u prvoj nedelji novembra.

Za više informacija link:
sma.nominacije@gmail.com