Humanitarni turnir u basketu "3x3"

Predsednik Gradske opštine Pantelej, Bratimir Vasiljević sa članovima opštinskog rukovodstva i predstavnicima suorganizatora održao je u Media i resurs centru u Nišu konferenciju za novinare posvećenu predstojećem Humanitarnom turniru u basketu „3h3“.
Pod usvojenim sloganom po kome je već godinama prepoznatljiva kao „Opština najbolje košarke“, Gradska opština Pantelej uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, Regionalnog KS Istočne Srbije i Gradskog košarkaškog saveza, Kancelarije za mlade Grada Niša i donatora iz reda društveno odgovornih kompanija koje posluju na niškom području, po drugi put zaredom organizuje Humanitarni turnir u basketu „3h3“, u subotu 27.maja 2017.godine, sa zvaničnim otvaranjem u 10,00.
Ovogodišnji Humanitarni turnir u okviru 3h3 RODA prvenstva Srbije 2017. igraće se na dva posebno opremljena terena koji će biti postavljeni na javnom prostoru ispred zgrade Gradske opštine Pantelej. Prihod od kotizacije biće namenjen Udruženju „Čep za hendikep“ i nabavci invalidskih kolica za Kliniku u Knez selu, jer je humanitarni karakter i pomoć udruženjima koje se bave humanitarnim radom primarni cilj organizatora, pored kontinuirane popularizacije košarke i basketa među mladima.

 

Kotizacija za muške seniorske ekipe od 3000 dinara, uplaćuje se na žiro račun Udruženja "Čep za hendikep". Učešće je besplatno za juniorsku i žensku seniorsku kategoriju. Prijavljivanje ekipa se vrši putem mejl adrese 3X3@pantelej.org.rs a više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 060 42 222 77.

- PRIJAVNI FORMULAR -

- PRIMER POPUNJENE UPLATNICE -