IZBRANO NOVO RUKOVODSTVO GO PANTELEJ

Posle aprilskih lokalnih izbora 2016. na 2.sednici Skupštine Opštine Pantelej u novom odborničkom sazivu izabrano je rukovodstvo ove gradske opštine. 
Izbornoj sednici prethodilo je zvanično potpisivanje sporazuma sa koalicionim partnerima kojim je praktično potvrđena predizborna koalicija sa strankama okupljenim oko Srpske napredne stranke i postizborna koalicija SNS sa Srpskom radikalnom strankom i Demokratskom strankom  Srbije.
Glasovima skupštinske većine za predsednika Gradske opštine Pantelej izabran je Bratimir Vasiljević a za zamenika predsednika opštine Aleksandar Milosavljević sa liste Srspke napredne stranke. Uz zahvalnost na ukazanom poverenju i poverenim obavezama, novoizabrani  predsednik Opštine, Bratimir Vasiljević najavio je prioritete novog opštinskog rukovodstva u oblasti komunalne politike i podizanja komunalnog standarda na celokupnom području Opštine kao i istrajnu borbu za poboljšanje životnog standarda žitelja ove siromašne Opštine koja će ubuduće biti potpuno otvorena za sve građanske probleme i inicijative.
Za članove Veća Gradske opštine Pantelej izbarani su Nebojša Lović, Nataša Stanković i Stevan Veselinović iz Srpske napredne stranke, koji su obavljali ovu  dužnost i u prethodnom mandatu dok su novi članovi Veća Tihomir Perić iz Srpske radikalne stranke i Miljan Hadžović iz Socijaldemokratske partije Srbije koji je u proteklom mandatu vodio Skupštinsku komisiju za omladinu i sport.
Na ovoj sednici Skupštine Gradske opštine Pantelej izabrani su takođe predsednici i članovi sedam resornih komisija kao skupštinskih radnih tela. Skupštinske komisije u ovom mandatu vodiće: Stefan Ilić(SRS), Nemanja Miljković(SPS), Danijela Stanković(SNS), Dušan Jović(SNS), Žarko Stojčić(PS), Dragoljub Todorović(SNS), Tomislav Milić(SNS).